Restricții de circulație, pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș. Carosabilul este degradat

Asfalt, turnat pe autostradă. FOTO Facebook Cătălin Drulă

Ca urmare a degradărilor apărute pe suprafața carosabilă a autostrăzii A1, pe sectorul cuprins între Sibiu și Sebeș, au fost instituite restricții de circulație la următoarele poziții kilometrice:

  • km. 283+000 – km. 285+000, pe ambele sensuri de deplasare;
  • km. 273+000, în zona viaductului Aciliu, pe sensul Sebeș – Sibiu;

De asemenea, sunt instituite restricții în zona Săliște, unde se efectuează lucrări de reparație temporară cu mixtură stocabilă.

Degradările au fost cauzate de infiltrațiile de apă în suprafața carosabilă, pe fondul ploilor torențiale care au avut loc pe parcursul ultimelor 24 de ore.

În teren sunt prezente echipe ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov care acționează pentru remedierea deficiențelor apărute pe suprafața carosabilă.

Săptămâna viitoare o echipă de specialiști ai CNAIR Central și DRDP Brașov va evalua situația pe teren pentru stabili cauzele degradărilor și măsurile care se impun pentru readucerea carosabilului la condițiile tehnice corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*