RESTO Constanța estimează că peste 50.000 turiști s-au aflat în weekend în stațiunile de pe litoral

Stațiunea Mamaia. FOTO IRI Travel

Vremea frumoasă a convins zeci de mii de români să petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc.

„Conform așteptărilor noastre, stațiunile cu cel mai mare grad de ocupare au fost Mamaia – Mamaia Nord, Costinești și Vama Veche – adică acele stațiuni în care au fost organizate și bine promovate evenimente – de la Festivaluri de muzică (Sunwaves în Mamaia și “Beach, Please” la Costinești), la cele gastronomice (“Festival du Bonheur – pour les gourmands” la Mamaia) și la nenumărate petreceri și evenimente în Cluburi, terase și restaurante. Și Eforie a atras public specific, conform profilului de stațiune balneară, cu turiști care au ales mai multă liniște și relaxare, dar și servicii de cazare și SPA”, spune reprezentanta Asociației Patronale RESTO Constanța, Corina Martin, care a precizat că marea surpriză a reprezentat-o Festivalul de la Costinești, „Beach, Please”, aflat la prima sa ediție. „Încă o dovadă că evenimentele sunt cele care atrag și conving turiștii să aleagă o anumită destinație. Grad de ocupare de 100 la sută în stațiune, pentru prima dată de 1 Mai, după foarte mulți ani”.

Corina Martin a mai afirmat că membrii Asociației Patronală RESTO se pregătesc acum pentru următoarele weekend-uri și săptămâni ale sezonului estival.

„Suntem mândri și bucuroși că am reușit să facem o deschidere de sezon cu multe evenimente și foarte mulți turiști și, în același timp, fără probleme sau incidente majore. În aceste zile continuăm cu cel mai mare eveniment gastronomic al anului, pe care îl aducem pe Litoral. Carnexpo Grill își deschide porțile, pe 5 mai, pe plajele Phoenicia Blue View Olimp și reprezintă marea întâlnire a industriei HoReCa naționale și locale, între distribuitori, producători, furnizori și operatorii HoReCA de pe Litoral”, a mai spus Corina Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*