Reprezentanții industriei ospitalităţii își dau întâlnire la Romhotel, între 21 și 24 februarie

Industria ospitalității își dă întâlnire la Romhotel.

Între 21 și 24 februarie 2019, în Pavilionul B1 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, are loc expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – Romhotel – cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalităţii.

Timp de patru zile, expozanții își prezintă ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HORECA, precum şi noutăţile apărute în acest domeniu.

Prin participarea la acest eveniment, companiile româneşti au posibilitatea de a-și promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de HORECA, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Târgul pune la dispoziția vizitatorilor soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food;

Nu lipsesc nici echipamentele profesionale recent apărute în acest sector: de pregătire, servire și depozitarea  a preparatelor culinare și a băuturilor; de producere, direct în unitate, a apei plate și a celei carbogazoase; de asigurare a igienei şi curăţeniei; de întreţinere a reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte, etc.

Romhotel 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

Program de vizitare:

21 – 23 februarie: 10.00 – 18.00;
24 februarie: 10.00 – 16.00.

Bilet intrare: 20 lei/zi

Intrare gratuită pentru copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și cele institutionalizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*