Promoție la cursele Turkish Airlines de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Un bilet către Istanbul costă 109 euro

Aeronavă Turkish Airlines. FOTO Adrian Boioglu

109 de euro costă un bilet pe ruta Constanța – Istanbul, cu Turkish Airlinesc, 17 ianuarie.

“Vrei să descoperi Turcia sau îţi doreşti un city break în Istanbul? Nimic mai simplu. Începând cu 17 ianuarie, Turkish Airlines vine cu promoţii imbatabile la biletul de avion Constanţa- Istanbul.

Cu numai 109 euro poţi să îţi cumperi un bilet de avion cu date de călătorie în perioada 24 ianuarie – 7 iunie 2022. Cea mai bună variantă la vremea rece de afară este să îți faci planuri de vacanţă pe meleagurile însorite ale Turciei! Țărmuri albastre, staţiuni luxoase și orașe pline de culoare, le găsești pe toate doar la un bilet de avion distanță!  

Oferta este valabilă între 17 – 27 ianuarie 2022, pentru toate zborurile cu date de călătorie între 24 ianuarie – 7 iunie 2022. Promoția este valabilă pe website-ul Turkish Airlines”, a anunțat compania Turkish Airlines.

Compania reamintește să se poate zbura de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu oriunde în lume şi asta pentru că Turkish Airlines operează zboruri de pe aeroportul situat la numai 20 de minute de Constanţa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*