Produsele clujene au fost apreciate la maximum la Berlin

Asociația Produs de Cluj la Berlin. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a participat, timp de zece zile, la cel mai mare târg din lume dedicat agriculturii, industriei alimentare și horticulturii, Expoziția Internațională Săptămâna Verde ,,Grüne Woche” de la Berlin.

În cadrul prestigiosului eveniment internațional, imaginea județului a fost intens promovată, pe întreaga durată a târgului de profil, de către Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea forului administrativ județean. Producătorii clujeni prezenți la Berlin s-au aflat într-o companie selectă, reprezentată de mari societăți din domeniul agroalimentar, la târg participând 1.810 expozanți proveniți din peste 72 de țări.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că succesul de care s-au bucurat produsele Asociației Produs de Cluj, atât în rândul celorlalți expozanți cât și în rândul vizitatorilor, confirmă justețea deciziei de a continua sprijinirea și promovarea micilor întreprinzători. Grüne Whoche a fost o nouă ocazie de a testa produsele clujene pe piața internațională și de a stabili noi contacte dar și de a învăța din experiența altora.

Standul Clujului de la Berlin s-a bucurat și de atenția oficialilor români prezenți la eveniment, ambasadorul României la Berlin și Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale fiind prezenți nu doar pentru vizita oficială, ci chiar de la momentele de amenajare a spațiului expozițional. Înalții demnitari prezenți la eveniment au convenit asupra faptului că modelul de organizare și funcționare al Asociației Produs de Cluj ar trebui multiplicat la nivel național.

Ediția din 2020 a Grüne Woche, Expoziția Internațională Săptămâna Verde a fost a 85-a din istoria târgului, Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj fiind la a cincea participare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*