Primul zbor TAROM către noul aeroport din Istanbul a avut loc în prima săptămână a lunii aprilie

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola

Compania TAROM a anunţat că în cursul zilei de 7 aprilie a avut loc primul zbor TAROM către noul aeroport din Istanbul.

Aeronavele TAROM decolează de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Istanbul în zillele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică după următorul program, afişat în ore locale:

OTOPENI – ISTANBUL AIRPORT;

  • RO 261 – decolare 08:35 – aterizare 10:50.
  • RO 263 – decolare 16:25 – aterizare 18:40.

ISTANBUL AIRPORT- OTOPENI

  • RO262 – decolare 11:40 – aterizare 11:55
  • RO264 – decolare 19:35 – aterizare 19:50

Un bilet al companiei TAROM achiziționat de pe site-ul oficial TAROM costă de la 132 EUR pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

„Recomandăm tuturor pasagerilor noştri care se deplasează la Istanbul, să aloce mai mult timp decât în mod normal, pentru transferul de la/către Istanbul Airport, ţinând seamă de faptul că infrastructura de transport nu este definitivată“, au transmis repezentanții TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*