Pitești se pregătește de Simfonia Lalelelor

Lalele în Pitești. FOTO Facebook

În plină primăvară, cea mai mare expoziție de flori din țară se ține la Pitești, în perioada 12 – 14 aprilie. Comercianți români, dar și străini vor realiză, în centrul orașului, aranjamente spectaculoase, într-o explozie de culoare și parfumuri irezistibile.

Simfonia Lalelor este un festival dendro-floricol care se desfășoară în municipiul Pitești în fiecare an, începând cu anul 1978. Vizitatorii expoziției vor putea vedea mii de flori și oameni îmbrăcați în flori . Este și un prilej pentru că toți iubitorii de flori să cumpere la un preț rezonabil plantele ornamentale pe care și le doresc acasă.

La uriașa expoziție florala vin și cultivatori de plante exotice. Festivalul multicolor durează trei zile, timp în care și Pitestiul- supranumit orașul lalelelor- va fi o imensă grădină cu flori și ornamente pentru spațiile verzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*