Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală. Nosfe, Bruja și Dl Goe, pe lista artiștilor invitați

Dl Goe. FOTO Romanian Creative Week

Pentru prima oară în 2021, la începutul lunii iunie, Iașiul se transformă în capitala muzicii live. Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, va găzdui prima ediție a Musicalling, care va aduce pe scenele amplasate în Grădinile Palas Mall nouă artiști cunoscuți.

Nosfe, Bruja, Dl Goe, Tobi Ibitoye, Jean Gavril, Valeria Stoica, Christian Eberhard, Amuly și Manuela Riva vor încinge atmosfera la Iași, în perioada 2 – 6 iunie, cu un mix muzical pentru toate gusturile.

Concertele vor putea fi urmărite atât live, în locațiile partenere din Ansamblul Palas Mall – grădinile Palatului Miraval, Tribeca și Czech In, cât și online, pe paginile de Facebook și de Instagram, precum și pe canalul de YouTube al evenimentului Romanian Creative Week.

Tot în cadrul Musicalling, la Iași va fi organizat TIC – International Music Camp, la care vor participa peste 30 de muzicieni atât din Iași, cât și din alte zone ale țării. Timp de cinci zile, pe durata desfășurării Romanian Creative Week, soliști, compozitori, textieri și producători muzicali vor crea împreună piese care să concureze pentru titlul de hiturile anului 2021. Tabăra muzicală va avea loc în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii.

International Music Camp reunește în fiecare an artiști din 20 de țări, pentru a discuta trendurile din muzică și pentru a dezvolta noi creații muzicale. De-a lungul ultimilor ani, în tabăra de muzică au participat soliști și compozitori precum Smiley, Alexandra Stan, Adrian Sina și Andreas Carlsson.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*