GoNEXT TV: Alin Chipăilă, Președinte Alianța pentru Turism, despre pașii de lucru pentru înființarea OMD-urilor

Alin Chipăilă, președinte Alianței pentru Turism. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Alianței pentru Turism, Alin Chipăilă, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Alin Chipăilă a abordat mai multe subiecte, printre care și modul în care a fost adoptată legea OMD-urilor la care nu au apărut încă reglementările, dar și despre parteneriatul public-privat. El a prezentat și cum ar putea fi strânse taxele locale pentru promovarea turistică a unei zone, dar și cum turismul își poate reveni după pandemie.

Alin Chipăilă este și președintele Asociației de Promovare Sibiu, așa că a explicat cum s-a ridicat acest municipiu cu ajutorul evenimentelor culturale și cum va fi promovat Sibiul în următorii doi ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*