“Picnic Festival” la Arad, de zilele orașului

Picnic Festival la Arad

Picnic Festival, este un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, într-un cadru relaxant.

Organizat în cadrul Zilelor Aradului, evenimentul va avea loc în perioada 17-26 august 2018, pe faleza Mureșului, între Perla și Belvedere.

Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare.
Aici vor fi amenajate standuri unde cunoscuți master chefi din țară vor oferi diverse specialități culinare, în ambianța unor concerte ce se vor desfășurape scena montată în parc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*