Peste 15.000 de participanți, în cea de-a doua zi a festivalului Massif

Peste 15.000 de participanți, în cea de-a doua zi a festivalului Massif

Cea de-a doua azi a festivalului Massif a fost memorabilă și pentru artiștii prezenți pe scenele festivalului, dar și pentru fanii care au trăit cu intensitate fiecare live sau DJ set. Peste 15.000 de participanți din toată țara au pășit în lumea Massif, la baza pârtiei Bradu și la cele trei apres-ski-uri partenere.

Pentru INNA, experiența Massif a fost o premieră: a fost pentru prima dată când a avut o apariție live pe timpul zilei. Fanii artistei au dansat la fiecare hit, atmosfera a fost atât de frumoasă încât INNA a inclus în show-ul ei o piesă cerută de miile de fani aflați la mainstage.

„Nu aveam inclus în lista de piese pentru festivalul Massif single-ul <<Tu și Eu>>, dar a fost momentul acela în care toată lumea cânta și asta m-a convins. A fost o experiență extraordinară pentru mine”, a declarat INNA.

Un alt artist român care a generat euforie maximă în rândul fanilor Massif a fost Killa Fonic. Toata lumea aflată la mainstage a cântat fiecare vers al fiecărei piese din show-ul live al unuia dintre cei mai apreciați artiști de trap din România.

Duo-ul Kadebostany a completat lista artiștilor live din cea de-a doua zi a festivalului Massif, cu un show impecabil, în care fanii au regăsit succesele celor doi artiști elvețieni, dar și piese noi. Un festival amplasat la baza unei pârtii a fost și pentru ei o premieră de care s-au bucurat de la începutul până la finalul show-ului live.

Atmosfera de la mainstage a trecut la nivelul următor odată cu DJ set-ul olandezului Quintino, unul dintre headlinerii internaționali din line up-ul primei ediții Massif. Un maestru al stilului big room house, Quintino a activat miile de oameni din fața scenei principale, care au dansat alături de DJ-ul olandez pe toată durata set-ului.

Cei doi membri ai proiectului Dirty Nano au avut o invitată surpriză. Giulia a urcat pe mainstage și a interpetat live cea mai nouă colaborare cu Dirty Nano, „Fumez Amintiri”.

Alex Super Beats, HVNDS, Adrian Șaguna b2b Mike Kross au completat line-up-ul de la mainstage.

Pentru a doua zi consecutive, scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) și Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de pop, disco, R&B, folclor experimental, trap, garage.

Damian Drăghici și Orchestra Damian & Brothers, Andreea Esca și Otravă, The Hollygood Gang și David Ciente au făcut show-uri extraordinare care au umplut până la refuz cortul G.O.A.T. Același lucru s-a întâmplat și la Retro Fantesia unde DJ-i români au readus pe scenă cele mai cunoscute piese din anii ‘80, ‘90 și începutul anilor 2000.

Oamenii s-au distrat și la cele trei apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif, unde au pus muzică DJ-i români, printre care și Dirty Nano. Astăzi, la Yager BeMassif Chalet vor mixa The Hollygood Gang, Noel Holler b2b Toby Romeo și Paul Damixie.

În ultima zi a festivalului Massif pe scena principală vor veni MORTEN, Ian, Deliric x Silent Strike, Oscar alături de alți artiști și DJ români și internaționali.

Festivalul Massif își deschide porțile la ora 12.00, iar petrecerea se termină după miezul nopții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*