Liderii Pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj

Liderii Pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj. FOTO rhythmuswege

Din ce în ce mai mulți români descoperă cea mai rapidă și eficientă soluție de detensionare: prin relaxarea simultană a tuturor celor cinci simțuri, oricât de stresați am fi, creierul nostru nu mai are alta opțiune decât să se liniștească și automat ne detașăm de toate gândurile care ne apasă. Totul se întâmplă în mai puțin de o oră, la Spa.

Piața serviciilor Spa a crescut cu aproximativ 25 la sută în 2022, la 37 milioane de euro, de la 29 de milioane euro în 2019, după ce în pandemie piața a fost închisă mult timp – conform datelor centralizate de despreSpa.ro. Cifrele exacte ale evoluției pieței Spa în 2022, centralizate de despreSpa.ro, vor fi anunțate în luna mai, în cadrul Conferinței Spa România.

Și în acest an, leaderii pieței Spa din România se vor întâlni să dezbată noi metode prin care serviciile Spa din România să răspundă chiar și celor mai exigenți clienți, obișnuiți cu vacanțe în Spa-uri de cinci stele din SUA și Europa de Vest, unde cultura Spa este mai dezvoltată.

„Dacă în pandemie au fost reinventate unele experiențe Spa, cu tendința spre unicitate și personalizare la maxim, au fost optimizate circuitele operaționale și s-au făcut cele mai multe traininguri – ceea ce a dus la o creștere semnificativă a calității serviciilor oferite – la Conferința Spa România 2023, în cele 3 zile, vor fi identificate metodele prin care să schimbăm total abordarea: de la corp la sufletul clientului (atât în Spa-urile de relaxare, cât si în centrele balneare)”, a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.

Conferința Spa Romania va avea loc în perioada 16 – 18 mai, la SunGarden Golf & Spa Resort, Cluj. Evenimentul este organizat de despreSpa.ro în parteneriat cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România și se adresează tuturor specialiștilor Spa, precum și investitorilor și directorilor de hotel care intenționează să-și deschidă un centru Spa și/ sau balnear.

Vor fi trei zile cu prezentări pe tema Spa Business, cu speakeri profesioniști Spa de top: Cosmin Cîrîc – Director Wellness Theme București, Sorin Vasilache – Director Shiseido Spa Stejarii Country Club, Iuliana Tasie – Director Hotel Europa Eforie Nord, Maria Rendes – Consultant Spa, Daniela Dumitru – Trainer Spa și mulți alți specialiști cu nume de rezonanță în piață. De asemenea, programul va conține și prezentări de interes susținute de speakeri invitați: Sergiu Neguț, Oana Scarlat și Toma Grozăvescu – pe subiecte precum: Strategie, Leadership și Growth Hacking.

„Evenimentul a fost gândit și ca oportunitate de networking: se va pune accentul pe interacțiunea dintre participanți, oferindu-li-se ocazia să se cunoască la nivel mai profund, prin experiențele spa și wellness oferite. Invitații pot participa la un ritual și un show Aufguss, concepute de specialiștii Therme București, la momente de meditație în Spa Garden, workshop-uri interactive de anti-aging, nutriție conștientă, kokedama, tir cu arcul sau inițiere în golf. În fiecare zi sunt programate diverse activități și momente-surpriză”, a adăugat Ioana Marian.

Evoluția pieței va fi celebrată printr-o Gală de Premii. Vor fi premiate acele centrele Spa care fac diferența și reușesc să aducă experiențele Spa și wellness la nivel de artă – cu un trofeu ca o operă de artă, creat de Ovidiu Toader, artist român, sculptor.

Toți cei cinci membrii ai juriului sunt specialiști Spa care au ocupat ani de zile poziția de Spa Director și/ sau Spa Trainer în Spa-uri de cinci stele din străinătate și au o vastă experiență pe mai multe continente.

Câștigătorii vor fi anunțați în seara de 17 mai, la Gala Premiilor Spa România 2023 by despreSpa.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*