Pentru dezvoltarea turismului în Apuseni, Clujul va fi legat de Bihor printr-un drum forestier modernizat

Clujul, legat de Bihor printr-un drum forestier prin Apuseni. FOTO CJ Cluj

A demarat proiectul de modernizare a drumului forestier ce leagă, prin Apuseni, zona Doda Pilii – Răchițele, din județul Cluj, de zona Boga – Padiș, din județul Bihor.

„Principala consecință a modernizării acestor drumuri ce leagă Clujul de Bihor va consta în impulsionarea dezvoltării turismului în Munții Apuseni, cu beneficiile de rigoare. Pentru a atinge acest obiectiv, în cadrul proiectului european care a vizat modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor, Consiliul Județean Cluj a reabilitat și modernizat cei aproape 21 de km ai Drumului Județean 108 C”,  a spus președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

După ce Consiliile Județene Cluj și Bihor au asfaltat, fiecare, porțiunile de drum județean ce duc spre zona montană, începe modernizarea tronsonului de 10 km de drum forestier dintre Padiș și IC Ponor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*