OMD-urile, autoritățile, asociațiile și ONG-urile, invitate să se înscrie la “Destination of Sustainable Cultural Tourism Awards”

Vacanță în România. FOTO Iri Travel

Organizațiile de Management a Destinației, autoritățile publice locale și județene, asociațiile și ONG-urile de profil, rutele cultural turistice, muzeele sau festivalurile din România sunt invitate să intre în competiția europeană „Destination of Sustainable Cultural Tourism Awards”! Termenul pentru înscrieri este 1 iunie.

Tema acestei ediții a competiției este „Colaborarea europeană pentru destinații turistice culturale inteligente și durabile”. Premiile vor fi acordate, astfel, destinațiilor care au obținut rezultate semnificative în ceea ce privește îmbunătățirea experienței turiștilor, respectarea tradițiilor și implicarea comunităților locale, în funcție de cele 5 categorii anunțate de organizatori.

Competiția este organizată de European Travel Commission, în colaborare cu European Cultural Tourism Network (ECTN), Europa Nostra și Network of European Regions for Competitive and Sustainable Tourism pentru a încuraja dezvoltarea practicilor durabile în domeniul turismului cultural din destinațiile europene.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremenii oficiale de premiere, care va avea loc în timpul celei de-a 17-a Conferințe Internaționale pentru Turism Cultural. Evenimentul va fi organizat de ECTN în perioada 23-26 octombrie, la Dublin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*