Oferte de primăvară de la TAROM: bilete de la 119 euro spre Erevan, Tbilisi sau Odessa

Oferte de primăvară de la TAROM

Începând din 20 martie, clienții TAROM au la dispoziție zece zile pentru a prinde bilete de avion la prețuri promoționale spre Erevan, Tbilisi, Odessa sau Paris și Cairo.

Pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele și serviciile incluse spre Erevan, Tbilisi sau Odessa oferta pornește de la numai 119 euro.

Bagajele, atât de cală cât și de mână, cateringul on-board și formalitățile de check-in sunt gratuite.

De asemenea, oferta pentru o călătorie dus-întors la Paris și la Cairo pornește de la 149 de euro în același condiții, excelente, full-service.

Ofertele TAROM sunt valabile pentru călătoriile efectuate între 3 aprilie și 30 septembrie.

TAROM este singura companie din România care operează regulat din București către Erevan, Tbilisi, Odessa sau Cairo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*