Ofertă de iarnă la biletele de avion ale companiei TAROM

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

Sărbătorile de Iarnă sosesc cu alaiul lor colorat, iar Moş Crăciun umple desaga cu oferte speciale la biletele de avion TAROM. Aşadar, fie că doriţi să schiaţi sau aveţi poftă să beţi un vin fiert pe pârtie şi să zburaţi la Torino sau Lyon, fie că vă doriţi să alegeţi alte destinaţii de top, puteți alege din oferta TAROM, cu ocazia Sărătorilor de Iarnă.

În perioada 9 – 31 decembrie se dă startul unei oferte cu preţuri dintre cele mai atractive către destinaţiile dorite şi punem în vânzare bilete de avion începând de la 119 Euro* dus-întors (cu toate taxele incluse) pe următoarele destinaţii:

  • TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon;
  • TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa;
  • TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra;
    Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: https://www.tarom.ro/ .

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală şi al bagajului de cabină, catering la bord, respectiv check-in.

Nu uitaţi: pe cursele operate TAROM transportul echipamentelor sportive de iarnă este GRATUIT!

Biletele pot fi achiziţionate în perioada 9 – 31 decembrie şi sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro sau în agenţiile TAROM.

Oferta este valabilă pentru cursele enumerate mai sus, operate TAROM în perioada 15 Ianuarie 2020 – 31 Mai 2020 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*