O lungă toamnă fierbinte în Eforie Nord: începe Programul ”Litoralul pentru toți”!

Nimic nu se compară cu un sejur pe plaja din Eforie Nord

Ultimele zile din luna august nu înseamnă, neapărat, și ultimele zile de vacanță în Eforie Nord deoarece se resimte în continuare căldura din mijlocul verii și nimic nu se compară cu un sejur pe plaja din stațiune.

Turiștii ce se află încă pe plaja din această stațiune sunt fie îndrăgostiți de mare, fie au evitat aglomerația din sezon şi au ales preturile mai mici, deoarece începe Programul ”Litoralul pentru toți”. Acest program este destinat atragerii, an de an, a unui număr cât mai mare de vizitatori, venind în întâmpinarea acestora cu nenumărate avantaje, precum sejururi cu pachete speciale și oferte deosebite.

Peisajele uimitoare, transformările spectaculoase ale stațiunii, obiectivele și atracțiile turistice merită vizitate în continuare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*