Muzeul Național al Bucovinei suspendă activitățile cu publicul din 10 martie

Muzeul Bucovinei

În contextul epidemiei cu noul coronavirus COVID 19, începând de marți, 10 martie 2020, Muzeul Național al Bucovinei suspendă toate activitățile cu publicul.

Demersul are la bază rezoluția Direcției de Sănătatea Publică Județeană Suceava, transmisă prin adresa nr. 5751/09.03.2020, prin care nu se aprobă desfășurarea activităților menționate, conform Hotărârii nr. 6/06.03.2020.

Astfel, vizitarea obiectivelor culturale și manifestările cu publicul sunt anulate până la o dată care va fi anunțată ulterior.

Locațiile Muzeului Național al Bucovinei închise pentru public:

Muzeul de Istorie Suceava;

Muzeul de Științele Naturii;

Muzeul Etnografic Hanul Domnesc;

Muzeul Satului Bucovinean;

Cetatea de Scaun a Sucevei;

Muzeul ”Ciprian Porumbescu” Stupca;

Casa Memorială ”Ciprian Porumbescu” Stupca;

Casa Memorială ”Nicolae Labiș” Mălini;

Casa Memorială ”Eusebiu Camilar” Udești;

Casa Memorială ”Simion Florea Marian” Suceava;

Casa Muzeu Bilca;

Casa Muzeu Solca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*