Muzeul Național al Bucovinei redeschide, din 18 mai, încă patru obiective muzeale pentru vizitare

Muzeul Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei va redeschide pentru vizitare, începând cu data de 18 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor, încă patru obiective muzeale.

„Dacă în anul care a trecut, în luna mai, am deschis pentru public Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie, Muzeul de Științele Naturii și Muzeul Memorial ”Ciprian Porumbescu”, astăzi suntem fericiți să vă anunțăm că marcăm împreună Ziua Internațională a Muzeelor și redeschidem pentru vizitare, începând cu data de 18 mai, încă patru obiective”, au anunțat reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei.

Este vorba despre:

  • Muzeul Etnografic Hanul Domnesc;
  • Casa Memorială „Simion Fl. Marian”;
  • Casa Memorială „Nicolae Labiș”;
  • Casa Memorială „Ciprian Porumbescu”.

Programul și taxele de vizitare pot fi consultate pe site-ul https://muzeulbucovinei.ro/, la meniul „vizitare”.

„Pentru a rămâne sănătoși și deschiși pentru public, vom respecta regulile de vizitare afișate la toate muzeele noastre”, au mai anunțat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*