Începe programul „Litoralul pentru Toți”: aproximativ 4.000 de locuri de cazare, cu tarife ce pornesc de la 40 de lei pe noapte

Litoral

Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul „Litoralul pentru Toți”, care se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor participa la acest program, punând la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Românii care merg în stațiunile romanești de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin programul „Litoralul pentru toți”, aflat la a 38-a ediție și lansat de FPTR.

„În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menținem aceleași tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităților de cazare participante”, afirmă Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR.

Tarifele prin programul „Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65 la sută mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de trei stele din stațiunea Neptun și costă 80 lei/noapte pentru două persoane.

La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde, la un hotel de patru stele, două persoane vor plăti pentru un sejur de minim cinci nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minim patru nopți.

Programul „Litoralul pentru Toți” se află la ediția cu numărul 38 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă. Detaliile privind hotelurile incluse în programul        „Litoralul pentru Toți” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*