Ministerul Turismului caută agenții de turism interesate să facă afaceri în Doha și Kiev

Ministerul Turismului
Ministerul Turismului

Ministerul Turismului organizează în luna februarie la Doha și în luna martie la Kiev două evenimente de tip business to business, la care sunt invitați să participe toți reprezentanții touroperatorilor și agențiilor de turism din România, interesați de piețele de turism aferente.

Evenimentul de la Doha va avea loc în perioada 19-20 februarie, cu sprijinul Ambasadei României la Doha și a fost inițiat în urma vizitei realizate de Secretarul de Stat Cristina Tărteață, cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, în contextul întâlnirilor cu reprezentanții touroperatorilor din statul Qatar.

Ca urmare a manifestării interesului mediului privat pentru piața de turism din Ucraina și în marja târgului de turism UITT ce va avea loc la Kiev în luna martie, Ministerul Turismului, împreună cu Ambasada României la Kiev, va organiza o întâlnire de tip business to business la Kiev, în perioada 28-29 martie.

Având în vedere potențialul de creștere a sectorului turistic, care în mod eficient exploatat poate genera un impact pozitiv asupra ansamblului relațiilor economice bilaterale, prin identificarea unor noi căi și mecanisme de promovare a potențialului turistic al țării noastre, considerăm oportună participarea operatorilor de turism din România la aceste întâlniri.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare, vă rugăm să transmiteți un e-mail către adresa loredana.neacsu@mturism.ro . Termenele de înscriere sunt 9 februarie pentru întâlnirea de la Doha, respectiv 28 februarie pentru cea de la Kiev.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*