Ministerul Turismului aduce 12 jurnaliști străini pe litoralul românesc. Aceștia vor vizita Portul Tomis, Delfinariul, Tropaeum Traiani și un domeniu viticol

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ghid pentru jurnaliștii străini. FOTO Ministerul Turismului

Seria vizitelor jurnaliștilor străini care ajung în România la invitația Ministerului Turismului continuă pe 25 iulie 2018 cu alți 12 oaspeți.

Ministerul Turismului a organizat evenimente similare și în vestul țării, în Delta Dunării sau în zona Sibiului. De fiecare dată, obiectivul a fost legat de creșeterea notorietății turistice în contextul pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Însuși ministrul Bogdan Trif a mers cu jurnaliștii străini la Sibiu sau în Delta Dunării pentru a discuta despre promovarea țării noastre.

Următoarea vizită este programată între 25 și 29 iulie și evenimentul debutează la București.

În dimineața zilei de 26 iulie, delegația va avea întâlniri oficiale în Capitală, după care jurnaliștii străini pleacă spre Constanța și se cazează la un hotel de 4 stele din Mamaia. Cina va fi luată la un restaurant din portul turistic Tomis.

Vineri, 27 iulie, invitații vor avea parte de întâlniri cu oficiali de la Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța, urmate de un prânz pescăresc.

Între orele 15.00 și 18.00 este programată vizitarea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, inclusiv a Delfinariului. În ziua următoare, jurnaliștii vor pleca spre Adamclisi acolo unde este monumentul triumfal al lui Traian și după aceea vor avea parte de o degustare de vinuri și vizitarea unui domeniu viticol.

Cu toate că mai sunt 2 săptămâni până la acest eveniment, Ministerul Turismului încă este în faza de organizare a licitației pentru firma care va organiza info-trip-ul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*