Massif 2024 va avea loc în perioada 14 -17 martie, în Poiana Brașov

Festivalul Massif. FOTO Massif

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Organizatorii au început deja pregătirile și promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment. Ediția 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

Atât fanii festivalului, cât și artiștii au fost captivați de experiențele trăite la Massif:

,,E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat MORTEN.

,,Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită”, a declarat Dimitri Vegas.

Primele abonamente se pun în vânzare pe 21 noiembrie

Toți fanii Massif au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă. Toți cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare pe data de 21 noiembrie 2023.

Festivalul Massif, organizatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*