Mamaia va fi apogeul unui eveniment ce va aduce laolaltă 50 dintre cele mai rare și spectaculoase mașini

Mamaia va fi gazda a 50 de mașini de lux

Clubul automobilistic Drive Hype anunță un nou eveniment marca Cars & Coffee pentru România, vizând două locații importante la nivel național, prima în apropierea capitalei, iar cea de-a doua într-un punct cheie la nivelul litoralului.

În luna iulie, aproximativ 50 dintre cele mai rare și spectaculoase mașini create vreodată vor porni din Veneția într-un turneu European purtând sigla OneLife Rally, al cărui apogeu va fi weekendul 6-8 Iulie, în stațiunea Mamaia. Alături de Cars & Coffee și Drive Hype, Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, prin Corina Martin, a avut o contribuție semnificativă în pregătirea acestui festival automobilistic, menit să încânte privirile copiilor și adulților de toate vârstele.

O selecție impresionantă de supercaruri din gama Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Mclaren și nu numai își vor croi calea pe drumurile patriei, cu un prim popas notabil fiind programat chiar în data de 6 iulie, moment la care încă 50 de astfel de mașini din România se vor alătura convoiului. Posesorii celor 100 de exotice vor avea ocazia să dezlănțuie potențialul maxim al acestora pe circuitul Motorpark de lângă București, în intervalul orar 12-16, într-o cursă de tip Time Attack.

Este pentru prima dată în România când o astfel de cursă cronometrată aduce laolaltă un număr atât de mare de mașini de acest tip. Spectatorii care vor fi prezenți la Motorpark în ziua de 6 iulie vor putea urmări desfășurarea a aproximativ 50.000 cai putere însumați pe traseu, înainte ca participanții la eveniment să pornească spre Mamaia în a două jumătate a zilei.

Turiștii de pe litoral și nu numai vor putea vedea îndeaproape modelele lor favorite în ziua de Sâmbătă, 7 iulie, între orele 12-15 , în zona Piațeta Casino Mamaia, unde mașinile vor fi expuse. Evenimentul va ajunge la final în mod oficial în cursul zilei de duminică, 8 iulie, clubul Drive Hype având deja în vedere o reiterare a conceptului pentru 2019, și chiar câteva evenimente la o scară mai mică pe parcursul anului curent.

Michelin România se numără printre susținătorii principali ai evenimentului, fiind alegerea naturală din punct de vedere al anvelopelor recomandate atât pentru mașinile participante dar și pentru posesorii de automobile ce-și doresc un plus de siguranță, comfort și performanță la volan. De asemenea, DCM Design, un alt nume sonor la nivelul pieței de servicii auto din România, va aduce un aport important activităților planificate, grație unei experiențe vaste în domeniu.

„Am reușit să atragem la Mamaia, în România, cel mai mare eveniment dedicat mașinilor exclusiviste, ce va avea loc în Europa de Est. “Cars&Coffee Mamaia” se va derula în perioadă 6-7 iulie și va aduce 100 de mașini exclusiviste din toate colțurile lumii. “Cars&Coffee” este un brand internațional de prestigiu de evenimente dedicat supercar-urilor aparținând unor brand-uri renumite precum Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mclaren și are la activ evenimente de acest gen în peste 40 de tări. Prezența Cars&Coffee și One Life Rally în Mamaia plasează România pe harta internațională a tururilor de supercar-uri și aduce un beneficiu enorm de imagine stațiunii Mamaia, Litoralului românesc și României. Am organizat în mod special o expoziție statică a mașinilor în centrul stațiunii Mamaia și o Paradă a acestora pe străzile Constanței și stațiunii, astfel că și constănțenii, dar și turiștii și vizitatorii noștri să poată vedea ce eveniment se derulează în Mamaia. Printr-o coincidența fericită, acest eveniment se derulează în exact aceeași perioadă cu Festivalul NEVERSEA, ceea ce ne permite să punem în valoare Constanța și Mamaia prin ambele evenimente, pe care le promovăm conjugat”, a spus Corina Martin, Președinte FAPT.

 “Mă bucur enorm să văd un interes tot mai mare pentru posesorii de automobile exotice din afara țării de a veni în România, atât pentru drumurile virajate cu peisaje spectaculoase cât și pentru ospitalitatea tipic românească. Nu am fi putut alege o locație mai potrivită pentru acest eveniment decât Mamaia, pe litoral, ținând cont atât de perioada anului, de backgroundul oferit de Marea Neagră, de ofertă bogată de atracții locale dar în special de colaborarea deosebită pe care o avem cu FAPT, prin doamna Corina Martin. Sunt sigur că 2018 este o rampă de lansare spre o serie lungă de evenimente din ce în ce mai complexe și cu potențial uriaș de entertainment atât pentru participanți cât și pentru spectatori”, a precizat și Luigi Lungu, co-fondator Cars & Coffee România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*