MAE a emis o avertizare de călătorie pentru românii care merg în Grecia din cauza unei greve de 24 de ore în sectorul public

Steag Grecia. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Elenă despre faptul că a fost anunțată o grevă generală de 24 de ore în sectorul public, miercuri, 28 februarie 2024, pentru marcarea unui an de la catastrofa feroviară de la Tempe.

Ca urmare a declarării participării la acțiunile revendicative a mai multor categorii profesionale, vor fi perturbări majore ale transportului public, fiind afectată circulația tramvaielor, metroului și garniturilor de tren suburban/proastiakos în Atena, precum şi a trenurilor intercity/OSE. În Atena, autobuzele și troleibuzele vor circula în intervalul orar 09:00-21:00. Șoferii de taxi din regiunea Attica, în care se află și Atena, desfășoară o grevă de 48 de ore, până la data de 28 februarie 2024.

Pentru detalii legate de eventualele anulări ale zborurilor interne și internaționale din data de 28 februarie, operate pe aeroporturile din Republica Elenă, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să contacteze companiile de zbor și agențiile de turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*