MAE a anunțat că vor fi perturbări ale zborurilor în Belgia ca urma a grevei piloților Ryanair

Aeronavă Ryanair. FOTO Facebook/Ryanair

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că, în perioada 29-30 iulie 2023, va avea loc o grevă a piloților filialei Ryanair din Regatul Belgiei. Vor fi perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând inclusiv  destinații din România. Cetățenii români care intenționează să călătorească în această perioadă folosind serviciile companiei Ryanair, înspre/dinspre R. Belgiei, sunt rugați să urmărească pagina web a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) și/sau a Ryanair, pentru a se asigura că zborul lor nu a fost anulat.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul de telefon de permanență  al Ambasadei României în Belgia: + 32(0)2 346 9814.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*