Loto și bingo: jocuri de noroc populare la cazinourile din România

Loto

Un lucru prin care ies în evidență cazinourile constă în varietatea portofoliului de jocuri. Includerea unui număr cât mai mare de jocuri constituie un avantaj. Totodată, includerea a mai multor categorii aduce un număr mare de jucători pe platformă.

Mai multe informații despre oferta de jocuri a cazinoului se pot afla de pe internet. De ajutor sunt site-urile precum https://cazinoro.com/, acestea fiind o bună sursă de informare. De aici se pot afla mai multe despre jocurile disponibile, oferte și reguli de joc.

Loto: un joc ce continuă să fascineze

Jocul pare să dateze de foarte multă vreme. Acesta a fost menționat de către chinezi, într-o formă mai rudimentară. Forma existentă astăzi a apărut în Europa în anul 1466. Jocul ajunge și în Franța mai târziu, fiind promovat de regele Francisc I.

Ulterior, jocul a fost inclus într-o loterie în Italia. Scopul acesteia a fost de a strânge fonduri pentru oraș. Acest lucru chiar a funcționat. Treptat, jocul a căpătat o cu totul altă amploare. Ajunge cunoscut în  numeroase țări. Este disponibil tuturor, indiferent de țară.

Sunt disponibile mai multe variante. Cele mai cunoscute sunt 6/49 și 5/40. În fapt, bilele sunt inserate într-un bol și extrase aleatorii. Jucătorii bifează pe bilet numere. Dacă cele extrase se potrivesc cu numerele bifate, atunci sunt înregistrate câștiguri.

Cazinourile online asigură acces la numeroase loterii din toată lumea. Astfel, jucătorii își pot încerca norocul de acasă. Crearea unui cont pe platforme și utilizarea unei metode de plată ar fi de ajuns. Apoi, norocul își va spune cuvântul.

Istoria jocului bingo

Bingo este un joc inclus adeseori în ofertele cazinourilor online. A apărut în jurul anului 1530. Acesta a apărut inițial în Italia. Apoi, a fost preluat de francezi, după 200 de ani. Mai târziu, și de germani. Aceștia au folosit jocul pentru a sprijini elevii să înțeleagă matematica.

Profesorul Carl Leffler a avut influență asupra jocului. A inventat peste 6.000 de bilete diferite. Jocurile au devenit mai dificil de câștigat. A fost dintotdeauna un joc bazat pe noroc. Așa este și astăzi.

Începând cu anul 1996, jocul a devenit mai popular. A fost promovat în mediul online și a devenit mai accesibil publicului larg. Jocul este permisiv, putând fi jucat de către orice categorie de jucători. Experiența nu este necesară și totul ține de intuiție și de noroc.

Reguli de joc și similarități

Deși uneori este asociat cu jocurile loto, jocul de bingo este diferit în anumite privințe. Și acesta implică bile de joc și bilete, doar că principiul este diferit. Participantul poate bifa mai multe numere pe bilet. La loto, pot fi alese doar 5 sau 6 numere, după caz.

Jocul de loto nu este disponibil în mai multe variante din punct de vedere a numerelor. Unele variante sunt cunoscute la nivel internațional. Din cele mai populare pot fi menționate Grecia Kino și Italia Keno. În ambele cazuri se extrag 20 de numere ce pot fi câștigătoare pentru jucători.

Și jocul Bingo vine în mai multe variante. Acesta poate fi jucat cu 90 sau cu 75 de bile. Structura cartoanelor de joc este diferită. În funcție de tip, numărul de coloane și de rânduri variază. Totuși, în cazul tuturor, premiile sunt acordate pentru o linie completă.

Spre deosebire de loterii, la Bingo se extrag numere până un jucător câștigă. Câștigul cel mare este primit în cazul în care jucătorul completează tot cartonul primit. Fondul de premiere este unul progresiv. Valoarea sa crește odată cu creșterea numărului de participanți.

Pe scurt

Loteriile și bingo sunt similare doar într-o anumită măsură. Regulile diferite le fac speciale pe amândouă. În prezent, aceste jocuri sunt incluse în multiple oferte ale cazinourilor. Pot participa jucători din toate colțurile lumii. Se joacă destul de ușor și au o accesibilitate vastă. Nu este necesară experiența, iar regulile de joc sunt foarte simple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*