Licitație pentru subsectoarele de plajă neatribuite în 2023. 38 dintre acestea sunt în Mamaia  

Plaja din Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Națională „Apele Române” a realizat o inventariere a sectoarelor de plajă.

Conform Ordonanței nr. 8/martie 2023, ANAR are în vedere organizarea unei noi proceduri de licitație publică cu scoaterea la licitație a subsectoarelor neatribuite în cele trei etape organizate în 2023 și care fac obiectul Ordonanței. Este vorba despre 48 de subsectoare din stațiunile Mamaia, Constanța, Venus, Saturn, Mangalia și Vama Veche. Dintre acestea, mai mult de jumătate, respectiv 38 de subsectoare sunt din stațiunea Mamaia.

Anunțul de participare va fi publicat pe site-ul instituției www.rowater.ro, în subsecțiunea ”Licitații” în următoarea perioadă de timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*