La Deva, ultimul weekend de august și primul de septembrie este dedicat muzicii jazz

Deva Jazz Festival

Gândit ca o manifestare cu participare internațională programul festivalului oferă iubitorilor de gen momente variate atât prin abordarea muzicală cât si prin varietatea stilurilor.

Festivalul va avea loc în 31 august, 1 si 2 septembrie 2018 în Parcul Cetății din Deva si mai propune consumatorilor de cultură o expoziție de fotografie , un work shop pentru copii . În pauzele dintre concerte doritorii vor beneficia de o incursiune în istoria jazzului.

Spectatorii vor putea asculta în cele 3 zile de la jazz-ul classic până la ultimele curente prezente în peisajul muzical mondial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*