La Brașov vine SlanăFest

Brașovul va fi gazda unui nou festival al slăninii afumate - Slanăfest. FOTO Slanafest.ro

Anul acesta SlanăFest vine și la Brașov în perioada 23 – 25 februarie. După șapte ediții de mare succes la Cluj, organizatorii s-au decis să aducă acest eveniment culinar și cultural totodată, și în cel mai transilvănean oraș.

Dacă este februarie, e vreme de o slană bună, sărată, afumată, maturată bine, cu un pumn de brânză bună, o ceapă dulce și multă, multă voie bună. Cei interesați sunt așteptați la trei zile de târg cu produse alimentare preparate cu mare grijă, la concursul slănilor unde se vor juriza și se vor premia aceste capodopere, ignorate pe nedrept, ale țăranilor transilvăneni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*