La Bâlea Lac se ține un curs de alpinism și schi-alpinism

Curs de alpinism și schi-alpinism la Bâlea Lac. FOTO Asoggetti

Asociația Nar En Giro organizează, în perioada 22-25 martie, în Munții Făgăraș Școala de alpinism și schi-alpinism. Cursul se adresează celor dornici să practice acest sport, ca amatori.

Cursul constă în împărtășirea de noțiuni de alpinism, schi de tură și schi-alpinism, atât teoretice cît și practice, de către persoane abilitate în acest scop.

Cei dornici să-și însușească aceste cunoștințe despre munte și despre practicarea sporturilor de iarnă pe crestele munților, vor trebui să fie echipați corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*