FOTO VIDEO Jurnaliștii GoNEXT s-au întâlnit cu ministrul Turismului din Egipt. Turiștii, sfătuiți să descopere tradițiile și obiceiurile locale

Ministrul Turismului din Egipt, Khaled Al-Anani. FOTO Ministerul Turismului din Egipt

Jurnaliștii GoNEXT, care participă la un infotrip în Egipt, s-au întâlnit cu ministrul Turismului, Khaled Al-Anani.

Acesta a primit delegația jurnaliștilor din România în care sunt prezenți și jurnaliștii GoNEXT și care face o vizită de documentare în Egipt.

Directorul Comitetului egiptean pentru promovare turistică, Amr Elkady, a îndemnat turiștii să descopere tradițiile și obiceiurile locale.

Toată lumea știe de piramide. Egiptul e în bucket-list-ul oricărui călător. Cei mai mulți oameni din lume au studiat Egiptul la istorie sau au citit despre el în Biblie. Problema este că oamenii cunosc Egiptul la suprafață. De aceea, vă invit să nu stați în hotel, ci să mergeți pe străzi, încercați să descoperiți oameni, tradițiile, obiceiurile egiptenilor. Încercați mâncarea locală, intrați în contact cu arta și cultura egipteană”, a afirmat Amr Elkady.

De asemenea, ministrul Turismului le-a spus că Egiptul este o destinație turistică ideală, sigură, deosebită. În Egipt pot fi întâlnite mai multe stiluri și produse turistice, printre care turismul cultural și turismul de litoral.

Khaled Al-Anani s-a referit și la turismul de mediu, menționând cu această ocazie campania „ECO Egipt”, lansată împreună cu Ministerul Mediului.

Ministrul Turismului a spus jurnaliștilor români că păstrarea civilizației egiptene reprezintă o prioritate pentru autorități.

“Sunt multe proiecte de dezvoltare în Egipt, dar toate respectă o condiție: să conserve moștenirea noastră. Construim o nouă istorie și nu este acceptabil să ne distrugem moștenirea. În ultimii ani. Egiptul a deschis peste 20 de muzee și peste 100 de situri arheologice. Egiptul este extrem de mândru de trecutul său”, a afirmat ministrul Turismului.

El s-a referit și la campaniile de promovare a turismului din Egipt, acestea fiind lansate pe mai multe site-uri de socializare.

Khaled Al-Anani a afirmat că menționat că turistul român este cunoscut pentru pasiunea sa pentru civilizația egipteană. De asemenea, turistul român mai este atras de plajele însorite ale Egiptului, de tradițiile și de mâncarea locală.

De asemenea, jurnaliștii români i-au transmis ministrului că s-au bucurat în aceste zile de ospitalitea poporului egiptean. Ei au precizat că este foarte posibil ca Egiptul să devină prima destinație turistică pentru turiștii români.

După întâlnirea cu ministrul Turismului, jurnaliștii români au vizitat piramidele de la Giza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*