Iordania a devenit în ultimii ani o destinație importantă pentru turiștii români

Irbid, Iordania. FOTO Captură video
Irbid, Iordania. FOTO Captură video

Peste 14.000 de turiști români au călătorit în Iordania, în anul pre-pandemic 2019, o creștere aproape triplă față de 2015. Dintre toți est-europeni țări, doar Polonia a generat mai multe sosiri de turiști decât România.

Potrivit touroperatorul iordanian Dream Jordan, Iordania nu este o destinație tipică de plajă și are multe de oferit fiecărui turist, inclusiv comori istorice precum orașul Petra, castele, celebre situri biblice și islamice, mâncare tradițională delicioasă, aventuri unice la Marea Roșie, în deșertul Wadi Rum sau la Marea Moartă.

Peste 50 de touroperatori și agenții de turism din România oferă deja tururi în Iordania și în capitala Amman, prin zboruri directe, la prețuri convenabile, deservite de companiile TAROM și Ryanair.

Dream Jordan este o companie de pionierat în managementul destinațiilor, care oferă excursii exclusive și interesante pentru grupuri de turiști. În afară de Iordania, Dream Jordan este specializată și în călătorii în „țara sfântă”, Israel, la Ierusalim și Betleem, și oferă, de asemenea, o combinație de tururi în Arabia Saudită, Israel și Egipt.

Pe 8 și 9 februarie 2023, touroperatorul Dream Jordan va vizita Bucureștiul pentru a-și prezenta produsele și serviciile de turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*