Intrare liberă pentru femei la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi şi la muzeele din Târgovişte în zilele de 7 și 8 martie

Intrare liberă de Ziua Femeii la muzeele din Târgoviște. FOTO Consiliul Județean Dâmbovița

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte pregătesc un cadou cultural cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, oferind intrarea liberă doamnelor şi domnişoarelor în zilele de 7 şi 8 martie 2021, la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi şi la muzeele din Târgovişte.

Muzeele ce vor putea fi vizitate gratuit sunt: Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul de Istorie, Muzeul „Vasile Blendea”, Muzeul de Artă, Casa Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri Ferdinand I la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Ansamblul Brâncovenesc Potlogi.

Deşi, în mod normal, ziua de luni este una în care muzeele sunt închise, data de 8 martie va fi o excepţie, programul de vizitare al muzeelor respective, fiind următorul: 9:00 – 17:00 (pentru Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”), 8:00 – 16:00 (pentru celelalte muzee). Acest program este valabil şi pentru duminică, 7 martie 2021.

Având în vedere intrarea municipiului Târgovişte în scenariul roşu din cauza incidenţei Covid-19, vizitarea muzeelor se va face respectând cu strictețe toate normele de prevenție recomandate de autorităţi!

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*