Intrare gratuită la instituțiile din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii de Ziua Națională

Aglomerație la Delfinariu. FOTO Arhivă

La toate instituțiile din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii intrarea va fi gratuită pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua României, în instituțiile din subordinea Consiliului Județean Constanța accesul va fi gratuit.

Astfel, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, respectiv Delfinariu, reprezentațiile vor începe de la orele 11:00, 13:00, 15:00, înaintea acestora având loc prelegeri despre mamifere acvatice la Marea Neagră.

La Microrezervație va avea loc un spectacol ecvestru în costume tradiționale românești, de la ora 12, iar la Planetariu va putea fi urmărit un program de prezentare a bolții cerești și aspecte din folclorul românesc, la orele 10.15, 11.45, 13.00, 14.15.

De asemenea, la Acvariu, de la ora 14 este programată o sesiune de hrănire și prelegere – ihtiofauna din apele limitrofe Dobrogei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*