Intervenție a salvamontiștilor dâmbovițeni, în ziua de Paște, în ajutorul unei persoane ce căzuse într-o vale

Intervenție a salvamontiștilor dâmbovițeni, în ziua de Paște. FOTO Salvamont Salvaspeo Dâmbovița

Echipa Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a fost solicitată să intervină duminică, 24 aprilie, în jurul orei 19.05, în ajutorul unei persoane ce căzuse într-o vale.

Din informațiile primite, persoana accidentată se afla pe DJ 713, în apropierea Cabanei Dichiu, și prezenta un politraumatism în urma unei alunecări pe zăpadă, urmată de o cădere într-o vale.

O echipă formată din cinci salvatori montani de la Baza Peștera și Baza Zănoaga a plecat spre locul indicat, ajungând la victima în aproximativ 30 de minute.

Persoana raniță a primit îngrijiri medicale, a fost imobilizată, transportată și predată unui echipaj SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*