Începe Oktoberfest Brașov #DeNota10

Oktoberfest Brasov #DeNota10

La ediția Oktoberfest Brașov cu numărul 10, spuma distracției va crește gradual cu fiecare concurs realizat pe scenele din cele 2 corturi și-n zona de jocuri Ciucaș, special amenajată pentru ca tu să guști relaxarea și distracția cu peste 15.000 de premii.

Pentru amintiri și cadouri de #DeNota10 poți participa concursuri spumoase pe conturile de Instagram șu facebook Oktoberfest România: Sefie Cornel #DeNota10, bere #DeNota10, amintiri cu spumă #DeNota10, tatuaje #DeNota10

Dacă numele tău este Cornel sau Cornelia, ai #debifat în fiecare zi concursul ce te va răcori cu câte 10 beri dacă vii pe scena mare în 10 minute cu buletinul să dai noroc cu cel mai generos cerb și să cinstiți împreună numele de Cornel!

Oktoberfest Brașov 2018 va fi ##DeNota10 pentru că tu vei fi barometrul distracției din festival prin aplauzele tale. Vom premia cea mai gălăgioasă masă, cele mai aplaudate iodlere, cea mai spumoasă prezență feminină la Miss OKtoboberfest și cel mai iscusit bărbat la Regele Oktoberfest.

Pentru distracție relaxată ți-am pregătit jocuri cu gustul copilăriei, X și O și foarfecă, piatră, hârtie, în cele 2 corturi, pe care le vei juca cu Unchiul Hans și cerbul Cornel!

Zona de relaxare îți va pune în ramă buna dispoziție cu poze relaxate, printate pe loc la Photocorner de către ajutoarele cerbului Cornel. Decorul este special creat pentru ca tu să călătorești virtual în poienița de poveste în care-și trăiește zilele fericit și liniștit cerbul Cornel.

Iubitorii de bere sunt răcoriți de Ciucaș cu câte un tatuaj #DeNota10 realizat cu aerograf de artiști talentați la standul BEERBEAUTY.

Cerbul Cornel s-a gândit și la reprezentantele sexului frumos la ediția cu numărul 10 și le promite că licoarea scoasă în ediție limitată Malzbier Ciucaș va face magie și nu le va pune pălărie, ci le va transforma în zâne cu codițe #DeNota10.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*