Începe „AeroNautic Show 2018″ la București, la Lacul Morii

Aeronautic Show 2018

Singurul festival are combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice deasupra unora dintre cele mai mari lacuri din România este AeroNautic și are loc la jumătatea lunii septembrie la București.

Realizat atât pentru promovarea domeniului aeronautic în general cât şi pentru a promova zona la nivel naţional și internațional din punct de vedere turistic. Locul unde arta pilotajului aerian şi nautic îşi pune în practică valoarea prin aplicaţii demonstrative aeronautice. Un mod unic de a pune în valoare creativitatea celor mai buni piloţi de acrobaţie aeriană şi nautică şi de a promova cele două domenii. Un eveniment monden şi un spectacol antrenant, mizând pe valori ca: performanţă umană, tehnică, precizie, pasiune şi imaginaţie.

Militari ai Armatei României participă sâmbătă, 15 septembrie, la „AeroNautic Show Lacul Morii 2018″, care se va desfăşura, între orele 10.00-19.00, în Parcul Crângaşi şi pe Lacul Morii din Bucureşti.

În zona destinată expoziţiei statice din parcul Crângaşi, publicul va putea urmări spectacole susţinute de Muzica Militară a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” şi de Ansamblul Artistic al Armatei.

Publicul va putea să viziteze zonele special amenajate de diverse structuri ale armatei, standul Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I” cu echipamente militare aflate în fază experimentală de cercetare sau proiect, standul de carte al Editurii Militare cu titluri specifice, expoziţia Muzeului Militar Naţional “Regele Ferdinand I” dedicată Centenarului Primului Război Mondial, iar cei interesaţi vor putea obţine informaţii despre procesul de recrutare şi selecţie în Armata României.

În zona de spectacol de pe Lacul Morii, publicul va avea ocazia să asiste la un exerciţiu demonstrativ de paraşutare pe apă şi recuperare, executat de un detaşament de militari din cadrul Forţelor Terestre Române. Paraşutarea se va face dintr-o aeronavă C-27J Spartan aparţinând Forţelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Aeronautică Română şi Ministerul Apărării Naţionale în calitate de partener şi co-organizator, iar intrarea este liberă.

AeroNautic Show, îşi propune să devină cel mai important festival de acest gen din România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*