În ultimul weekend din septembrie se ține a 4-a Etapă Națională de Enduro-Cross „Cupa Viilor Domnești”

Cupa Viilor Domnești

Orașul Odobești va găzdui sâmbătă, 29 septembrie 2018, începând cu ora 10.00, a 4-a Etapă Națională de Enduro-Cross „Cupa Viilor Domnești”. 

Este prima cursă de acest gen din Vrancea, cu motociclete de Enduro-Cross, quad-uri și ATV-uri, împărțite în trei clase: hobby, profi și expert, pe o pistă amenajată cu obstacole și poteci în pădure. Lungimea traseului este de 7 km pentru atv și quad-uri și 10 km pentru clasa moto. Timpul de parcurs este de 1h pentru Hobby, 1,5h pentru Profi și 2h penru Expert. ACS Odobești este primul club sportiv din județ care a înființat o secție moto și a participat cu succes la competițiile naționale și europene la mai multe categorii, prin piloții: Daria Gănescu – 50 cc viteză și 85 cc – Supermoto, Florin Bîrlădeanu – 600 cc viteză, Iulian Trifan – 1000 cc viteză, George Patic – Enduro, Lica Mălureanu –Enduro.

„Lucrăm la ultimele detalii în ceea ce priveşte competiția, pentru că este nevoie de o pregătire specială a evenimentului din toate punctele de vedere. Împreună cu Consiliul Județean Vrancea, Salvamont Vrancea, IPJ Vrancea, I.S.U., Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, S.A.J. Vrancea, I.S.J. Vrancea și Federația Română de Motociclism vom asigura toate condițiile necesare organizării etapei naționale de enduro-cross, Cupa Viilor Domnești. Aducem în atenția publicului pentru prima dată o astfel de competiție, sperând astfel să fixăm în calendarul competițional național orașul Odobești ca organizator permanent al acestei etape. Și-au anunțat prezența aproximativ 100 de participanti, printre care și campionii naționali Andrei Botoaca și Cătalin Mocuța. Având toate aceste „ingrediente”, invităm publicul spectator să se alăture evenimentului pentru a completa peisajul și a se bucura de momente pline de adrenalină și spectaculozitate”, a declarat Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești.

„Ne dorim prin acest eveniment sportiv să atragem sportivi și pasionați din toată țara să viziteze orașul Odobești și județul Vrancea și să promovăm zona viticolă și tot ce avem noi în Vrancea. Doar prin asemenea evenimente sportive vom face cunoscută zona frumoasă pe care o avem“, a precizat și președintele ACS Odobești secția moto – Georgian Mocanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*