În Grădina Cetății de la Râșnov începe Vacanța Aștfel

Cetatea Râșnov. FOTO Facebook
Cetatea Râșnov. FOTO Facebook "Orașul Râșnov"

Din 15 iulie și până în 15 septembrie, zilnic, în Grădina Cetății Râșnov vor avea loc o serie de ateliere creative pentru copii.

Acestea se vor desfășura de două ori pe zi, în intervalul 10.00 – 13.00 și 16.00 – 19.00. Cei interesați pot participa la mai multe ateliere, pe diverse teme:

  • Reconstituire Istorică
  • Atelierul de linogravură
  • Grădinița Arheologică
  • Atelier de Caligrafie Medievală
  • Atelier de împletituri și noduri
  • Atelier de suveniruri pictate

Accesul este gratuit pentru copii și părinți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*