Hello Holidays lansează circuitele premium, cu itinerarii simplificate și cazări superioare, pentru grupuri reduse de turiști

Granada, Andaluzia, Spania. FOTO Cătălin Legănel

Călătorii în Europa, Asia și America într-un ritm mai relaxat, care să ofere turiștilor experiențe unice, au fost incluse în noua gamă de circuite premium disponibile în oferta Hello Holidays din toamnă. Hello Premium Tours sunt alternativa exclusivistă la circuitele clasice, pentru grupuri de maximum 30 de turiști, cu cazări la hoteluri de patru stele și transport pe curse de linie. Peste 700 de turiști estimează Hello Holidays că vor cumpăra unul dintre circuitele premium în acest an.

„Am creat itinerarii care oferă mai mult timp turiștilor să se bucure de fiecare destinație în mod relaxat, cu multă plăcere. Indiferent că își doresc să exploreze orașe sau să se relaxeze în peisaje idilice, programele Hello Premium Tours le oferă posibilitatea să experimenteze totul într-un ritm confortabil”, declară Cosmin Vasile, managerul Departamentului Circuite al Hello Holidays.

Circuitele Hello Premium Tours în Malta, Azerbaijan, Nisa, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite și Hawaii, la piețele de Crăciun din Andaluzia, Belgia, de Crăciun în Israel, ori de Revelion la Bruxelles, Nisa sau Iordania costă de la 759 de euro/persoană la 5.490 de euro/ persoană, prețuri reduse cu până la 100 de euro în timpul verii. Programele, care încep din luna octombrie, au o durată de la șase la 17 zile, în funcție de traseu. Sunt organizate pe curse de linie, cu cele mai convenabile conexiuni pentru fiecare program, iar cazările sunt la hoteluri de patru stele situate central și alese pentru confort.

 • Malta – Comori, cavaleri și cetăți, opt zile, din 4 octombrie, 879 de euro
 • Azerbaidjan – Ținutul Focului, zece zile, din 19 octombrie, 1.429 de euro
 • Nisa – Coasta de Azur, șase zile, din 20 octombrie, 759 de euro
 • Cipru – Legenda Afroditei, opt zile, din 22 octombrie, 939 de euro
 • Emiratele Arabe – Povestea celor 7 regate, nouă zile din 13 noiembrie, 11 decembrie, 22 ianuarie, 1.199 de euro
 • SUA de Vest & Sejur Hawai, 17 zile, din 20 noiembrie, 5.490 de euro
 • Piețele de Crăciun din Andaluzia, opt zile, din 30 noiembrie, 940 de euro
 • Piețele de Crăciun din Belgia, șase zile, din 13 decembrie, 799 de euro
 • Crăciun Israel & Revelion Iordania, 13 zile, din 23 decembrie, 1.999 de euro
 • Marele Circuit Benelux – Revelion Bruxelles, opt zile, din 27 decembrie, 1.049 de euro
 • Revelion Nisa – Provence & Coasta de Azur, opt zile, din 28 decembrie, 969 de euro

„Pentru ca experiența de călătorie să fie unică, fiecare program propus turiștilor include locurile emblematice din fiecare zonă, pe care le vizitează pe îndelete. La Nisa pășesc prin locurile pe care miliardarii lumii le frecventează des, în Azerbaidjan descoperă amestecul de istorie veche și modernă, precum și fabuloasa arhitectură a capitalei Baku. În Malta merg pe urmele Cavalerilor Ioaniți vizitând capitala Valetta, orașul tăcerii, Mdina, biserici și palate, sate pescărești și orașe moderniste. Emiratele Arabe – Povestea celor 7 regate’ îi introduce în atmosfera magică a Orientului și a progresului tehnologiei, în Statele Unite vizitează San Francisco, Las Vegas, Beverly Hills și se relaxează pe renumita plajă Waikiki din Hawai. În Ajunul Crăciunului vizitează Mormântul Sfânt și de Crăciun, punctul culminant al unei vizite la Ierusalim, Via Dolorosa. De Revelion, la Bruxelles și pe Coasta de Azur participă la petrecerile special organizate în piețele publice”, declară Cosmin Vasile.

Oferta Hello Premium Tours se extinde în următoarele luni cu noi vacanțe la târguri de Crăciun din Germania, Polonia, Portugalia, Elveția, Austria, Spania și Irlanda. De anul următor, agenția vrea să includă în categoria circuitelor premium și călătorii în Asia, Mauritius, Sri Lanka, India, Iran.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*