Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța primește primul grup de 220 de turiști israelieni într-un zbor charter din Tel Aviv

Aeronavă HiSky. FOTO Strategy Spirit

Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța va înregistra luni, 24 iulie, sosirea primului grup de 220 de turiști israelieni, care sunt așteptați să aterizeze, la ora 16.00, la bordul primului zbor charter al sezonului, venit din orașul Tel Aviv.

Operatorul charterului, compania israeliană TLV Booking, a contractat pentru acest sezon exclusiv hoteluri din grupul Phoenicia Resorts Mamaia Nord, cu pachete de vacantă de valoare medie între 800 și 1.000 de euro/ persoană.

Meidan Butnaru, reprezentantul tur-operatorului israelian TLV Booking, a anunțat că zborurile vor continua până la sfârșitul verii, în speranța de a atrage un număr mare de turiști pe litoralul românesc.

„Revenim pe Constanta, către litoralul românesc, cu primul zbor charter al verii, ce aduce 220 de turiști israelieni, iar zborurile vor continua până pe 31 august. Pregătim, împreună cu RESTO Constanța, organizație din care facem parte, prezența Destinației Litoral în promovare în Israel și sperăm să atragem organizațiile locale de promovare și Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului alături de noi”, a declarat Butnaru.

El a adăugat că intenționează să continue dezvoltarea conexiunilor aeriene dintre cele două țări, menționând că recent au deschis zboruri și între Haifa și București, în premieră pentru industria aviației din cele două țări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*