GoNEXT TV: Ștefan Baciu, președintele FIJET România: “Povestea unui loc este cea care poate pune cel mai bine în valoare o destinație turistică”

Ștefan Baciu, președinte FIJET România. FOTO Paul Alexe

Președintele Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism (FIJET România), Ștefan Baciu, a fost prezent în studioul GoNEXT, fiind invitatul jurnalistului Paul Alexe.

Cu toate că, în sine, scopul este același, promovarea destinațiilor turistice din țară și din străinătate, nu întotdeauna jurnalist de turism egal vlogger sau blogger de turism. Care este diferența, în discuția cu jurnalistul Radio România Internațional. De asemenea, aflăm cum promovează un jurnalist de turism o destinație turistică, care sunt detaliile asupra cărora se apleacă jurnalistul de turism atunci când scrie despre o destinație turistică, cum crede că ar trebui făcută promovarea unei destinații precum litoralul românesc și ce poate face turismul românesc pentru a câștiga competiția cu Bulgaria, Turcia sau Grecia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*