GoNEXT TV: Psihologul Elena Stambuli:  “Avem nevoie de vacanțe, pentru a ne deconecta. O dată la două luni trebuie să ieșim din rutină”

Elena Stambuli. FOTO Roxana Dumitrică

Psihologul Elena Stambuli s-a aflat în studioul GoNEXT TV și a vorbit despre cât de necesare sunt vacanțele. Psihologul a precizat că în timpul liber trebuie să ne deconectăm total de la ce avem de făcut și să ne concentrăm pe relaxare.

Și compania este foarte importantă, de aceea este bine să plecăm cu persoane cu care rezonăm și cu care avem lucruri în comun. Vacanțele sunt utile și pentru cei mici, nu doar pentru că astfel  își consumă energia, ci și pentru că îi ajută să se dezvolte armonios și învață să se descurce.

La  final, Elena Stambuli a dat câteva sfaturi pentru vacanțe reușite, în care să simțim că ne-am relaxat cu adevărat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*