GoNEXT TV: Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Ammouliani, Nikitas Martigakis, despre atracțiile de pe insulă  

Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Ammouliani, Nikitas Martigakis. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Ammouliani, Nikitas Martigakis, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

El a făcut o descriere a acestei insule din Grecia și a atracțiilor care pot fi întâlnite aici. Martigakis a explicat și ce este Asociația Oamenilor de Afaceri din Ammouliani, cum funcționează și cum se ajută între ei patronii de hoteluri cu cei care dețin restaurante.

Nikitas Martigakis prezintă și ce tipuri de cazare sunt întâlnite în Ammouliani, ce pot face turiștii pe insulă și care ar fi motivele pentru un turist român să ajungă aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*