GoNEXT TV: Premieră la Constanța. Târgul național al IMM-urilor cu activitate în domeniul HORECA, organizat de Ministerul Economiei. Directorul executiv al Agenției pentru IMM-uri Constanța, George Fulina, vine cu clarificări

George Fulina. FOTO Mitică Raftu

Constanța va găzdui, între 24 și 26 noiembrie, la Pavilionul Expozițional, „Târgul național al IMM-urilor cu activitate în domeniul HORECA”.

Este un eveniment inițiat de ministerul Economiei, care vrea ca până la sfârșitul anului să organizeze patru târguri, pe diferite domenii, în tot atâtea orașe din România. Craiova, Iași, Cluj și Constanța.

Directorul executiv al Agenției pentru IMM-uri Constanța, George Fulina, care, cu echipa lui, pregătește practic evenimentul de pe litoral, a oferit, la GoNEXT TV, informațiile necesare atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori.

Înscrierile pentru Târg se fac până in data de 19 noiembrie. Înscrierea este necesară pentru că ministerul Economiei a vrut, în acest fel, să aibă firme pe anumite domenii de activitate. Meșteșugarii care participă la târgul IMM-urilor de la Craiova, de exemplu, nu pot merge la târgul de IT de la Cluj.

De menționat că „Târgul IMM-urilor cu activitate in domeniul HORECA” de la Constanța  este cu vânzare de produse. Expozanții care vin la târg, in afară faptului că iși expun produse in vederea încheierii unor contracte sau pentru a-și lărgi zona de desfacere a produselor pot avea și activități de vânzare.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*