GoNEXT TV: Nicolae Lech, director touroperare DerTour, despre destinațiile cele mai căutate din acest an

Nicolae Lech. FOTO Adrian Boioglu

Nicolae Lech, director touroperare DerTour, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

El a vorbit despre cum a lucrat agenția DerTour în pandemie, cum vede prima ediția a Târgului de Turism al României în format fizic după doi ani.

Nicolae Lech a spus și care sunt destinațiile DerTour pentru acest an, precizând că lângă cele “clasice” pe listă au apărut și zone noi, cum ar fi Sri Lanka.

De asemenea,  Nicolae Lech a explicat cum a văzut măsurile de ajutor pentru HoReCa și IMM ale Guvernului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*