GoNEXT TV: Natalia Țurcanu, directorul Asociației Naționale pentru Turism din Republica Moldova, despre atracțiile pe care le vor găsi acolo turiștii români

Natalia Țurcanu. FOTO Adrian Boioglu

Natalia Țurcanu, directorul Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern din Republica Moldova, i-a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru GoNEXT TV.
Natalia Țurcanu a participat la o reuniune despre turism organizată în Bucovina și a considerat întâlnirea respectivă ca pe un schimb de experiență. Astfel, ea a povestit cu ce lucruri noi învățate va merge acasă, dar a și spus ce câteva idei care sunt aplicate în Republica Moldova și ar putea fi folosite și în România.
Natalia Țurcanu a explicat cum este situația OMD-urilor din Republica Moldova, dar și ce pot vedea turiștii români care merg în Republica Moldova și le-a făcut câteva recomandări în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*