GoNEXT TV: Florin Albu, video jurnalist la Doctor Travel, descrie insula grecească Ammouliani

Florin Albu, video jurnalist Doctor Travel. FOTO Adrian Boioglu

Florin Albu, video jurnalist la Doctor Travel, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Florin Albu descrie în această emisiune cum a descoperit insula grecească Ammouliani

și care a fost primul contact cu oamenii de acolo. De asemenea, video jurnalistul de la Doctor Travel spune cum arată insula, care sunt facilitățile de cazare, de mâncare și distracție, cum arată plajele din Ammouliani.

El face și o istorie a acestei insule, precizează cum sunt croazierele spre Muntele Athos, ce suveniruri poți cumpăra de aici, de la suveniruri la icoane.

Florin Albu explică și faptul că insula Ammouliani este o destinație preferată de familiile cu copii și este o zonă de vacanță sigură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*