GoNEXT TV: Cristian Bărhălescu, vicepreședinte ANAT Sud-Est: “Mamaia înregistrează scăderi semnificative din punct de vedere al interesului turiștilor. Când pui 100 de lei ziua de parcare, turiștii se vor orienta către alte stațiuni, mai primitoare…”

Cristian Bărhălescu. FOTO Paul Alexe

Cristian Bărhălescu, vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism – Regiunea Sud-Est, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV.

După doi ani în care industria turismului a avut de suferit de pe urma efectelor pandemiei, în acest an există premisele ca lucrurile să revină la nivelul anului 2019, an care a reprezentat vârful unei perioade de creștere în vânzarea de pachete turistice, atât pe segmentul de turism intern, cât și pe cel extern. Despre ce a învățat turismul din pandemie și cum sunt aplicate aceste idei în dezvoltarea din acest an, a explicat Cristian Bărhălescu.

Manager al Agenției de Turism Icar Tours, una dintre cele mai serioase și stabile de pe piața de turism, Cristian Bărhălescu a vorbit și despre vacanțele preferate, în această perioadă, de către români, și a explicat de ce este un moment favorabil de a achiziționa vacanțe în destinații care, nu până de mult, păreau de neatins, din cauza prețurilor.

Nu în ultimul rând, invitatul GoNEXT a vorbit despre cum vede parteneriatul dintre patronatele din turism, autoritățile centrale (Ministerul Turismului) și autoritățile locale, precum și despre cum pot afecta turismul, în mod benefic sau… nu, ultimele inițiative legislative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*